Motiveren bij Livenjoycoaching

Manon

Coaching van de mens in en met zijn (werk)omgeving. Vergroten van bewustzijn van het zijn en doen, waardoor ruimte ontstaat om talenten te ontwikkelen. Dit met paardencoaching, sport, spel en ACT (competence tool)

10-jarig jubileum van Livenjoy: specials in de spotlights!

zondag 21 februari 2021

Livenjoy SportSupport viert dit jaar haar 10-jarig jubileum en dat vraagt om een terug- en vooruitblik!

Terugblik

Livenjoy Coaching 10 jaar!In 2009 zette ik de eerste stap naar deze mijlpaal: tien jaar Livenjoy. Ik verliet het carrièrepad dat ik tot dan toe had gevolgd en sloeg een nieuwe weg in: omscholing tot sportinstructrice. Januari 2011 zette ik een veel grotere stap: de inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

Zodra je een eigen onderneming hebt, heeft het bijhouden van je curriculum vitae geen prioriteit meer. Maar als je na 10 jaar weer eens op een rijtje zet wat je allemaal hebt gedaan, waar je bent geweest, welke trainingen en cursussen je hebt gevolgd en waar je je in hebt bekwaamd, dan is het opeens een hele lijst.

Aerobics, aqualessen, fitnessschema’s op maat, Gladiator work-outs, bootcamps, sportvasten, personal training, personal hormonal profiling, mylogenics, borstcrawl-scholing, belevingscoaching, afslankchallenges en paardencoaching, ik kan alle hokjes aanvinken.

Onderscheid tussen Coaching en Sport Support

Inmiddels zijn Livenjoy Coaching en Livenjoy Sport Support twee verschillende disciplines. Bij Sport Support ligt de focus op het lichaam, in de meest brede zin van het woord. Natuurlijk geef ik bootcamps, ben ik personal trainer, organiseer ik zwemclinics en maak ik schema’s om sportprestaties te verbeteren. Maar ik ondersteun ook op verschillende manieren bij het aanpassen van iemands levensstijl wanneer gewichtscontrole of conditieverbetering bovenaan de wensenlijst staat. Beweging is daarbij een belangrijke factor maar voeding weegt misschien nog wel een tandje zwaarder. We gaan daarbij op zoek naar de perfecte balans tussen de juiste voedingsstoffen en de lekkere dingen die het leven zo smakelijk maken.

Vooruitblik

Als ik vooruitkijk naar het komende jaar wil ik niets liever doen dan iedere maand één van mijn specials in de spotlights zetten. Een groepsles in de aerobics-zaal op muziek, een ouderwetse Gladiator workout, natuurlijk een kettlebel work-out, een bootcamp-special, een zwem-clinic en – mijn lang gekoesterde wens – een weekend sportvasten! Aan de andere kant van het spectrum wil ik je graag laten kennismaken met een paardensessie, mijn filosofie omtrent voeding en geef ik graag een workshop om het bewustzijn te vergroten.

Wat er de komende maanden met het oog op de Covid-maatregelen wel en niet kan is nog even onduidelijk. Zodra ik het programma kan maken, vind je het op deze pagina!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *