Sportcoaching

Omdat iedere sporter iets anders nodig heeft

Sportcoaching van Manon

Voluit trainen, op je eigen niveau, op je eigen tempo

 

Als sporter heb je een doel. Je wilt een (top)prestatie neerzetten of verbeteren. Of je wilt afvallen of juist aankomen. Tegelijkertijd wil je sterker, soepeler of energieker worden. Stress verminderen, beter in je vel zitten. Hierbij kan sportcoaching je helpen. 

Sportcoaching met een plan

Of je nu topsporter bent of nog nooit een stap hebt hardgelopen, samen met jou maak ik een plan en doen we wat nodig is om jouw doel te bereiken. We bekijken hoe vaak je kunt trainen en wat je nodig hebt; is het kracht? Zoek je meer snelheid?

Ik maak een programma op maat en motiveer jou om het maximale uit jezelf te halen. Dat wordt makkelijker als je dingen doet die je echt leuk vindt.

Afwisseling, rust en voeding

Door verschillende materialen, trainingen (kettlebel, zwemscholing) en locaties (sportschool, bos, strand, zwembad) met elkaar te combineren, zijn de lessen afwisselend.

Naast trainen zijn rust en voeding van grote invloed op je prestatie. Ook daar besteden we aandacht aan, net als aan het voorkomen van blessures. Onder andere met technieken uit de mylogenics methodiek.

Some people want it to happen, some wish it would happen, others make it happen

 

– Michael Jordan

Elke training is 100% effort. Dat mag je van mij verwachten. Ik verwacht het ook van jou.

Bij sport coaching hoort ook gezond eten, bijvoorbeeld door te sportvasten

Sportvasten

Sportvasten is een snelle en effectieve methode voor gezond gewichtsverlies.

In een traject van tien dagen train je je spieren en lever om vetten te verbruiken in plaats van suikers.

Deze metabolische switch naar vetverbranding is een unieke en krachtige methode om blijvend fitter, slanker en vitaler te worden.

Bootcamp workouts

Een uitdagende workout in de buitenlucht waarbij geen enkele les hetzelfde is. Dat zijn de bootcamps van Livenjoy Sportcoaching!

Een bootcamp met de sport coaching van livenjoy coaching is nooit hetzelfde!
Personal hormonal profiling bij livenjoy coaching

PERSONAL HORMONAL PROFILING

Hormonen zijn de grote regelaars in ons lichaam. We maken ze zelf aan en via ons bloed sturen ze organen en weefsels aan om allerlei lichaamsfuncties te regelen. Hormonen hebben invloed op zowel lang- als kortlopende lichaamsprocessen. Denk hierbij aan groei, puberteit ende overgang in de langlopende processen en aan bloeddruk en angstreacties ineen kortlopend proces.
Hormonen reguleren ook onze stofwisseling, onze eetlust, onze kracht en de omvang van onze spieren. Maar ook hoeveel en waar we vet opslaan. In feite bepalen ze niet alleen hoe we ons voelen maar ook ons spiegelbeeld en het getal op de weegschaal.
Met een disbalans in je hormoonhuishouding kan het zijn dat je slechter slaapt, je niet van zoetigheid kunt afblijven, je stemming wisselt, je haar uitvalt en dat hoe je je best ook doet, je niet afvalt op de plekken waar je dat het liefste zou willen.
Met Personal Hormonal Profiling maak ik aan de hand van een huidplooimeting en een vragenlijst op eenvoudige wijze een blauwdruk van jouw hormonale (dis)balans. Om je hormonen positief te beïnvloeden ontvang je vervolgens een op maat gemaakt voedings- en trainingsschema.

Volg je de richtlijnen zorgvuldig dan is succes gegarandeerd!

‍Benieuwd waar jouw hormonen negatieve invloed op hebben? Neem contact op en we zoeken het uit!