Ontdek je Leiderskracht

Transformeer je leiderschap en leef voluit

Je team aansturen zonder dat jij van alles moet!

Wil je een bredere kijk op jouw organisatie en team zodat je effectief kunt leiden zonder de last van alles zelf te moeten dragen? Wees dan welkom bij Ontdek Je Leiderskracht!

Ontdek de sleutel tot jouw leiderskracht

Als leider is het cruciaal om elk teamlid te zien, hun talenten te kennen en te benutten, en hen bovendien te motiveren naar gezamenlijke doelen.

Wij geloven in het creëren van synergie, eigenaarschap en een veilige omgeving voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Sleutel tot leiderschap Livenjoy

Herken je dit?

 

De hele dag loop je achter de feiten aan

Een groot deel van je tijd besteed je aan dagelijkse problemen, terwijl er geen ruimte overblijft voor jouw eigen ontwikkeling.

Jouw gedrevenheid leidt tot dogmatisch gedrag

In je volhardendheid om te slagen loop je vast in details en laat je geen ruimte voor creativiteit of persoonlijke rust.

Je persoonlijke behoeften botsen met de externe verwachtingen

Jij voelt de druk om je rol als leider te vervullen zoals jij denkt dat het hoort, maar vergeet daarbij naar je eigen verlangens te luisteren.

 

“Als je iedereen blij wilt maken, wees dan geen leider, maar ga ijs verkopen” 

– Steve Jobs

Het gevolg

Dit alles kan leiden tot onvrede en uitputting. Net als tot energieverlies, snauwen thuis, een kort lontje. Bovendien ben je vermoeid, heb je een minder sociaal leven, minder creativiteit en vind je het moeilijk om kansen en mogelijkheden te zien. Steeds doe je te hard je best om het gezin tevreden te houden en misschien ga je je te buiten aan emotie-eten, drinken of ga je sporten omdat het moet of hoort. Dag en nacht werk je om alles bij te kunnen houden.
Het gevolg laat zich raden…

Wat werkt niet?

Mogelijk heb je al van alles geprobeerd; goed bedoelde adviezen van vrienden of familie, praktische trainingen, podcasts luisteren, meditatie, dieet, op vakantie gaan…, terwijl niets echt helpt.
Wat je mist is de essentie: het moet van binnen naar buiten komen, niet andersom.

Blijf bij jezelf!

Leef je eigen leiderschap en ontdek de kracht om jouw eigen weg te bewandelen!

 

Manon van der Meer - Miranda Oosterbroek

Daarom ‘Ontdek Je Leiderskracht’

Wij, als ervaren trainers, combineren HR-expertise (Miranda), een Olympische sportachtergrond (Manon), bedrijfskundige kennis, organisatiepsychologie, systemisch werk en coaching om jou te helpen groeien als leider.
Met onze unieke aanpak brengen we jouw talenten tot bloei en laten we jouw organisatie floreren.